17.4.2015

Valoa näkyvissä

Blogin päivittäminen on jäänyt pitkäksi aikaa kevään opiskelukiireiden sekä suvussa olleiden ikävien tapahtumien vuoksi. Alkukevät on mennyt sumussa ja tavoitteena on ollut pelkkä eteenpäin selviytyminen. Jaksaminen on todella ollut koetuksella, mutta vihdoinkin alkaa helpottaa. Tämän kevään opiskelut lähenevät loppuaan ja pahin surukin on hellittänyt. Vihdoinkin aurinko alkaa paistaa risukasaan.

Raskaina aikoina sitä todella arvostaa arjen helppoutta. Koti on ollut kaaoksessa, kun energia ei kertakaikkiaan ole riittänyt täysin pakollisia kotitöitä pidemmälle. Sotku ei siltikään ole ollut läheskään niin paha kuin se olisi voinut olla, kiitos tavaroiden raivaamisen. 

Positiivista on, että olen kaikesta huolimatta jaksanut treenata. Huomaamattani olen treenannut jopa enemmän kuin ennen, liikunta kun vie ajatukset pois ikävistä asioista. Treenin tuloksetkin näkyvät, sekä jaksamisessa että ulkoisesti. Olen tyytyväinen. Lisääntyneen treenin lisäksi ruokavalionikin on huomattavasti parempi kuin ennen, jaksamisen ollessa äärirajoilla oli pakko keskittyä terveellisiin valintoihin. Huono ruoka olisi vain pahentanut tilannetta. Ilokseni olen löytänyt uusia ruokalemppareita jotka ovat tulleet ruokavaliooni jäädäkseen.

Ehkä jatkossa postausten kirjoittaminen on taas hieman aktiivisempaa, kun energiaa alkaa taas riittää muuhunkin kuin välttämättömiin asioihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti